Djupa tankar

Hmm... bara jag som sitter och tänker på vad ena foten i headern liknar?

Studerande

Sitter och studerar livets utveckling i Naturvetenskap A. Har prov imorgon. Börjar känna mig lite stressad faktiskt. Måste kämpa för att hinna lära mig allt tills imorgon. Men det här ska jag klara! Det är bara att tagga till.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tjocka barn

Det sägs ju att tjocka barn är svåra att kidnappa... Är det för att dom har rullat iväg? Haha!

Okej, nu är det nog dags för mig att sova när dom dåliga skämten bara sprutar ut. God natt alla nya välkomna läsare. Verkligen kul att så många har hittat hit. Hoppas ni trivs!


Refräng

Det finns många låter med bra refräng annars är de verkligen inte bra. Det är lite intressant. Sitter musikerna och satsar allt på refrängerna och spelar blinka lilla stjärna baklänges annars och hoppas på att det ska bli bra?



Den här låten har en grym refräng men annars är den lite... awful!

Dålig morgon

Insåg att det inte var vi som vann Blog Awards 2009 när jag vakna och sen missade jag bussen. Kan det bli värre?


Fit for fight

När inte hjärnan är fit for fight så är det härligt med lite bra musik. Se och hör!



Hangover

Nuläget är lika med bakis.

Åldersgränser

Suger! Lika mycket som Brilles läkare.... Man tror ju att såfort man fyllt arton så kan man göra vad man vil, men det är fel. Man kan inte göra något alls. Typ. Många uteställen har 20-årsdgräns, vissa har till och med 25-årsgräns! Visst, klubbarna kanske inte vill smockas fulla med snorungar, men kan man gå på systemet borde man väl ändå kunna gå ut? Fail på stockholm alltså. Ska det vara 30-årsgräns sen? Tänk när vi 91:or äntligen fyller 30, då kommer alla klubbar sänka åldersränsen till 18, och vi 30-åringar får inte komma in för vi är för gamla... Vi 90-talister blir dissade av världen!

hiok

Hoppas inte jag neggade ner stämningen för lilla Nicole som äntligen blir stor på måndag nu, grattis i förskott ändå :)



Doktorn sög

Var hos doktorn nyss på vårdcentralen och dom sa att doktorn som hade opererat min tå sög. Då var det fast ställt. Doktorn sög.

The Crazy Doctor

Min vänstra stortå är en märklig liten kroppsdel. Jag opererade den för ett par månader sen på grund av någon form av nageltrång. Min doktor skämtade om allt. Man visste inte när han talade skämtade eller var seriös och nu verkar han ha gjort lite fel också. Min tå nagel, som dom drog ut en tredjedel av och som aldrig skulle växa ut igen, har börjat växa ut ändå. Så nu har den svullnat upp igen och börjar skapa ett sår. Läkeren sög helt enkelt.



Lågt batteri

Någon har tagit min laddare till datorn, någon i skolan, i trean! Någon jag har kännt i tre år och snart ska ta studenten med. Eftersom att batteritiden på datorn är lika med extremt dålig, kommer datorn att dö om exakt 24 minuter. Höll på att flytta över alla viktiga filer och bilder i panik, när det slog mig att jag faktiskt inte bloggat en enda gång sedan bloggen startades. När My Documents började lagga som vanligt så fick det bli bloggen istället.

Läste detta på facebook häromdan; "Datorn e lika stabil som en 100-årig senil parkinson-cp-skadad som ska käka linfrön med kinapinnar" sagt av Martins polare Jocke, som jag iofs inte vet vem det är , men skönt sagt! Datorn som jag kommer vara tvungen att använda istället för min är ungefär på samma nivå, om inte värre...

Wizarding World of Harry Potter

Har ni hört om det nya Harry Potter Landet. Sugna på att besöka Hogwarts? Snart kan ni det. Ta en titt på den här filmen. Lite häftigt på något sätt. Inte för att jag är något stort HP-fan men det här ju ändå något man måste besöka.

 


God morgon

Sitter i skolan nu och har Historia A. En ganska seg kurs då det känns som att man redan har läst det mesta i de andra kurserna. Vi ska liksom gå igenom världskrigen efter lovet. Hur många gånger har man inte pratat om andra världskriget? Börjar bli lite tjatigt... Vi vet att Hitler var elak liksom!


Kvällens program

Har precis kollat igenom tablån för kvällens TV-program. Den enda som verkar vara värdigt är att se är Bonde söker fru. Vissa verkar ju hamna i lite pinsamma situationer och det finns ju inget bättre än att se folk göra bort sig. Alltså, klockan 20:00 är det Bonde söker fru.

Animera mera

Damn! Laddade ner ett 3D-animeringsprogram, Maya 2010 och vad händer? Jo, jag råkar göra så hela verktygsfältet försvinner och nu får jag inte tillbaka det. Jag som skulle lära mig animera.

Bland annat är filmen Bolt animerad i Maya 2010

Bloggarens första godnatt

Jaha, då var första hela dagen som bloggare avklarad. Överlevde. Pjuh! Hoppas att ni läsare trivs hittills och för er som inte gör det så stanna för det kommer mer. Det är ju riktigt bloggväder! Snö blandat med regn. Kan det bli bättre? Japp, men inte om man bara ska sitta inne och blogga.

God natt!

'74-'75

Mina damer och herrar låt mig presentera ännu en låt att lyssna på medan ni läser i bloggen...



The Connells - '74-'75

Spott på spotify

Alla låtar finns ju inte på Spotify och det gör mig lite ledsen ibland. Men de låtar jag skanar mest är alla Metallicas låtar och The Connells med låten 74-75.


Oh, Spotify... I love you too... but...
JAG VILL HA FLER LÅTAR!

Tack mamma

...för namnet!

Nu ska jag, Brille, bloggare här på bloggen, berätta om hur bloggen fick dess namn. Historien bakom är väldigt kort och enkel. Perfekt för att fylla några värdefulla rader här på Footfighters.

Min mamma skulle säga något om Foo Fighsters men fick det till Foot-fighters. Vem skulle döpa sitt band till fotkrigarna liksom? Ingen. Vem skulle döpa sin blogg till foot-fighters? Alla! Men jag och Elli var först. HA!



Foo Fighters - Wheels
Lite skön skön musik att lyssna på medan ni läser i bloggen.

Brille & Elli returns

Det krävdes ungefär sex stycken bloggar för att vi skulle bestämma oss om ett namn, men nu är vi äntligen tillbaka.


RSS 2.0